barn ljuger då ...

"Ehm, det är nog mer hennes gosedjur...typ Herr Kanin!"


Mcdonalds, Hötorget

Pojke ~5, sitter i sällskap med tjej ~20.
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee? Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!

Från tjuvlyssnat.se

värt att älska

Systrarna

Söta systrarna

små bussar=lång...

SL, åh kära SL! Vad finns det inte att älska hos detta underbara företag?? Jo, en jävla massa!!!
Igår åkte jag från jobbet glad och lite hungrig vid halv fem. Efter några ärenden mötte jag mannen min vid T-entralen. Klockan var då fem, kanske några minuter över. Vi hade planerat åka hem med tuben, men istället för att gå hem direkt skulle vi gå och kika lite på ett gym där vi funderar på att börja träna. Det skulle vi lätt hinna med innan vi blev allt för hungriga.
Enligt SLs reseplane...

kalla dagar och...

Idag är det en kall dag. Skulle behöva något som värmer, något som får mig att se framåt med positiva ögon.
Undrar var denna osäkerhet som lever inom mig kommit ifrån.

Brukar veta precis vad jag vill, alltid. Nu vet jag inte längre vilka val som gör mig lyckligast.
Hade så många drömmar förr, många. Nu vet jag inte vart de har tagit vägen.
Tyckte så mycket var roligt förr, mycket. Nu vet jag inte hur jag hittar sann glädje.
Känner mig vilsen, känner mig trött.

varför kan man ...

När jag började mitt nya jobb sökte jag från början en fast tjänst i receptionen på Stockholms Hamnar. Jag fick höra att det i slutet stod mellan mig och en annan tjej, men tjänsten gick tillslut till den andra tjejen. Jag blev så arg! Även om jag fick jobba som back-up istället och springer runt på en massa olika företag kände jag mig så dålig. Sen undrar man ju alltid "vad har hon som inte jag har? Varför fick hon jobbet och inte jag?".
Och värre skulle det bli!
Denna vecka...

fighting & danc...

Jag köpte Tekken 5 till Jonas i födelsedagspresent. För ni som inte vet så är det en tv-spel där det går ut på att slå ner varandra. Hemskt att säga, men det är så satans kul att sparka, slå och svinga de där töntiga figurerna.
En av de bästa karaktärerna heter King och är en stor, muskelös varelse med leopardhuvud. Sen om man har otur kan man få möta en känguru med boxningshandskar som även har en unge på magen, även den med boxningshandskar.
Jag förstår verkligen inte hur de som ska...

kusse-snygging

Jag har nu i två dagar suttit i en reception där ingenting händer. Några samtal, några besök, några bud, annars ingenting! Just därför har jag blivit en riktig internetnörd. Jag surfar hela dagarna, finns ju inget annat att hitta på. Men det är lite roligt också, det finns så mycket att hitta.
Idag letade jag reda på mina systrars bilddagböcker. Det är en sida där de lägger upp bilder, med kommentarer, på vad de gjort nästan varje dag. Det tycker iallafall jag är jätteroligt.
Vi pratar...

gammal vid 22?

Är det ok att känna sig gammal vid 22-års ålder?
Det är en fråga jag ställt mig själv ett antal gånger och eftersom jag känner mig gammal om och om igen, ja då är det väl ok då.

Jag var på fest i söndags, det var ju påskdagen. Mannen min spelar innebandy, och detta var en fest hos en i laget. Grejen är bara att alla killar på denna fest var 86:or och det betyder att tjejerna var minst två år yngre, dvs. 88:or.
Jag har ju själv varit 18 år och tyckt att supa är veckans höjdpu...