Efter den här j...

Ja, den här julen blev ju inte alls som det var tänkt. Vi fick med oss en enveten magsjukebacill ner till götet som visade sig på vår familj på självaste julafton :(. Efter oss har ca 15 personer i släkten smittats och än är det inte över. Hoppas alla kan fira nyår iallafall!
Vi har ju varit friska några dagar nu och har därför hunnit fira lite jul hos mormor och hos pappa och barnen har fått leka med två av kusinerna. Annars har besöket varit väldigt lugnt hittills.
Nu väntar ä...

Jullov!

Idag har vi haft jullov. Livia har tjatat så mycket att få vara ledig hela veckan, så idag fick hon det. Vi har haft några jobbiga veckor med mycket bråk. Hon vill inte gå till dagis på morgonen och inte gå hem på eftermiddagen och allt som hon inte vill är jordens undergång. Ja, det blir nog bra för mig att börja jobba efter nyår.
Idag har vi iallafall en riktigt bra dag. Mys imorse och sen kul på Kulturhuset i stan. Man får lite ny energi efter en sådan rolig dag.
Meja är fant...

Inlägget försva...

Åh, skrev precis ett långt inlägg som tydligen bara försvann!!! Bara rubriken som finns kvar. Blir tokig! Ja, jag försöker imorgon igen, för nu måste jag sova...

En liten uppdat...

Kanonhelg med m...

Helgen har varit suverän! I lördags lämnade vi tjejerna hos Lena och Magnus och hade ett barnfritt dygn. Vi bakade och åkte sen till Dennis och Johanna på middag. En supermysig kväll. På söndagen sov vi till nio och somnade sen om!!!! Helt fantastiskt! Gårkvällen ägnades åt att julpynta hemma. Vi ska ju vara i Gbg hela julen så vi måste passa på att njuta av vårt pyntade hem innan dess :)
Idag tog vi en pulka till dagis som tjejerna fick trängas i :)

Läs mer »

Malin Wollin

Jag brukar läsa Malin Wollins blogg och krönika i Mama. Hon skriver så bra och jag känner så med henne eftersom hon gått igenom missfall som jag. Nu är hon gravid. 35 veckor. Skiträdd att något ska hända igen. Tänk att man kan bli så glad för någon man inte ens känner och hoppas så att allt ska gå vägen. Tänker på mina fantastiska tjejer och undrar om de kommer få ett till syskon någon gång. Om jag kommer våga försöka. Vill aldrig mer känna den där sorgen igen...

All denna snö!

Idag gick vi till dagis. Snillet jag trodde att gångbanorna var ok, så jag tog vagnen. Big mistake! Kände mig ganska korkad när jag försökte ta mig fram... Jaja, fram kom vi tillslut. Hemma igen skottade jag hela vår parkering. Då menar jag inte bara uppfarten utan hela rutan också, ojojoj! Det tog typ två timmar, så tränat har jag gjort. Det var som ett skivstångspass :).
När vi hämtade Livia igen tog vi bäbispulkan istället. Det gick riktigt bra, förutom en liten volt med ansiktet ne...

Pepparkaksbak i...

Idag är det snökaos i Stockholm. Jag tog ett klokt beslut och lät Livia stanna hemma. Meja är fortfarande inte helt hundra och det kändes inte så motiverat att ge sig ut och kämpa med vagnen. Vi har varit inne och bakat pepparkakor istället. Det har varit en mycket bra dag, precis vad jag behövde. Jag har varit så irriterad på Livia de senaste dagarna. Tjat och gnäll varje dag, så det var skönt att slippa idag (dagen är iofs inte slut än, det kommer nog).
Blev iallafall sjukt nöjd med ...

I Göteborg <3

Det har varit en blandad vecka, både bra och dålig. I tisdags kom Eleonore, Alice och Linda till Stockholm. Vi hade tre mysiga dagar ihop med Eleonore och Alice och en mysig kväll med Linda, som spenderade resten av tiden i riksdagshuset.
Igår åkte vi till Gbg, där vi nu befinner oss. Vi var på Fuck Cancerfest igår och idag är det namnfest för Alice :).
Det dåliga med veckan är alla sjukdomar vi drabbats av :(. I tisdags fick Livia hög feber och sen fick jag också det under natt...