Helgen, en kul ...

Nu jobbar jag alltså min sista vecka innan skolan börjar. Fick vara på Skolinspektionen tills i fredags, på Bestseller i början av veckan och nu sitter jag de sista dagarna på Kontorsfixarnas eget huvudkontor. Det har känns riktigt bra att jobba. Jonas sköter föräldraledigheten galant och huset är städat och maten står nästan alltid på bordet när jag kommer hem. Jag är riktigt bortskämd! Känner mig lite nervös över att börja skolan igen. Det kommer ju bli en helt ny ...

Klänningen med ...

 

Mer än så här får ni inte se. Lite hemligt måste det få vara. Jag älskar den iallafall och det gör Livia och Meja också. Meja tyckte att det var väldigt kul att krypa under den och dra och slå på den, haha!

Åh, vad jag längtar! Har äv...

Vädergudarna vi...

 

Ja, igår drog snöovädret in över Stockholm och nu har vi vinterlandskap igen. Tröttsamt. Tänk vad mycket vädret gör för humöret. När solen skiner är alla mycket gladare på jobbet. Nu går alla och suckar och gnäller på att våren aldrig kommer att komma. Hur många gånger per dag pratar vi om vädret...

Finfint.

Fin dag i Uppsala med syster. Fin helg med mamma. Hoppas på fin nattsömn, för jag är sjukt jäkla trött!!!! :)

Livias favorit i Uppsala: Fyrisån

Mot moster Upps...

Sitter i bilen på väg till Uppsala och min syster Elena. Hon flyttade dit för några veckor sedan för att plugga, så nu passar vi på att hälsa på när mamma är uppe.
Igår hade vi en lugn och skön dag. Vi kom ut en sväng på eftermiddagen och fick även handlat lite mat (snälla mamma betalar alltid när hon är uppe, så jäkla bra!).
Efter middag och nattning av Meja åkte jag och Jonas in till stan. Vi gick på Ugglan boulebar. En fritidsgård för vuxna med boule, biljard, dart, pingis, ai...

Pengar rullar i...

Bara två veckors jobb kvar nu, innan skolan börjar. Ser verkligen fram emot det. Idag har jag sökt studiemedel på CSN. Ja, ekonomin kommer ju verkligen sättas på prov. En med föräldrapenning och en med studiemedel. Inga miljoner här inte... Tur att Livia älskar blodpudding, haha!

Om typ en timme anländer min lilla mamma till Sthlm för helgmys med sina barnbarn (ja och dotter och svärson...)
Härligt med helg! :)

Läs mer »

Nedvarvning.

Varvar ner på tunnelbanan efter ett svettigt spinningpass. Imorgon ska vi äta tårta på jobbet, som avtackning av mig efter nästan 3 månader. Goa kollegor som jag kommer att sakna <3

Bröllopsfrisyre...

Läs mer »

Vi ska gifta os...

Ja, nu är det offentligt, inbjudan är ute. Själva har vi smitt planer sedan i höstas och en del har ju vetat om det, men ville ändå hålla det hemligt för er andra :)
Jag kan ju inte påstå att varken jag är eller Jonas är speciellt bröllopshysteriska och vi vill båda ha det ganska enkelt och avslappnat, men det börjar ändå kännas lite pirrigt nu när det närmar sig mer och mer.
13 juli kommer vi stå på en brygga i Tyresö och säga (förhoppningsvis, haha) ja till varandr...

Spårvägsmuseet ...

I söndags var jag, Jonas och Livia på utflykt. Vi gick på teater Bambino som ligger inne på Leksaksmuseet och då får man även entré till Spårvägsmuseet, så vi var vips otroligt kulturella. Livia har varit där innan med farmor och farfar och ville absolut åka "minitunnelbanan" som åkte i typ 1 km i timmen några meter fram och tillbaka, haha! Hon tyckte iallafall att det var väldigt kul och sist hade de inte kommit med. Det fanns massor av gamla tågvagnar, bilder och miniatyrmodeller att titt...

Lördagssol.

Fick sovmorgon och sen vara ute i den härliga solen med min fina familj! Imorgon blir det teater med stortjejen. Meja ska vara med farmor så att Livia får ha mamma och pappa helt för sig själv några timmar :). Hoppas på lika fint väder imorgon!



Läs mer »

You´ve got mail...

 
Hihi, så spännande!!
 
 
 

Jag tränar, jod...

 
 
Halva veckan har snart gått och ikväll väntar veckans andra träningspass. I måndags tog jag mod till mig och testade spinning. Jag har tränat det typ två gånger tidigare i livet och sist var väl 3 år sedan, ett tag efter att jag opererat knät för meniskskada. Då gjorde det ont och jag blev bara trött och ville ge upp. Denna gången var det skitkul! Det är så jäkla härligt att känna sig stark och svettas i mängder och inte ge upp. Fick nästan för mig att jag tappat...

Första marshelg...

Till skillnad från förra helgen har denna varit ganska lugn. Lite kalas igår bara och husvisning och middag hos svärisarna idag.
Jag sa ju att jag skulle behöva rensa bland mina kläder. Sagt och gjort. En hel sopsäck blev det och inte en enda gång tänkte jag "den här kan vara bra att ha". Är så stolt över mig själv. Det blev dessutom massa mer plats i klädkammaren.

  

...</section