Ingen badkruka ...



Precis tillbaka från ett eftermiddagsdopp i Drevviken. Det var jätteskönt i vattnet. Nu har jag badat fyra gånger! Två gånger på Västkusten i det riktiga havet :) och två gånger i drevviken. Jag som trodde att jag var en badkruka.
Sug på den ni!



Göteborg i bild...

Läs mer »

Bilolyckan.

Midsommar helgen är en av de mest trafikfarliga dagarna. Flest olyckor inträffar då. Nu har vi varit med och höjt upp statistiken. På väg mot Göteborg sömdagen efter midsommar flög vårt däck av på motorvägen! Det var något av det läskigaste jag varit med om. Tur att jag har en sådan underbar man som klarar av sådan händelse alldeles galant.
Nötterna som fixade vår bil några dagar innan vi åkte till Edsvik hade inte dragit åt däckmuttrarna ordentligt. Femtusen fick vi betala för att kunna...

Midsommar i Eds...

Mina morföräldrar har ett hus i Edsvik. Edsvik ligger några kilometer från Grebbestad, som ligger i Bohuslän. Vi firade alltid midsommar där när jag var liten och nu var det dags igen, över 10 år senare. Vilken härlig midsommar vi fick!



Livia i blomster.

Läs mer »

Sjukstugan ska ...

Här hemma är det sjukt gånger två. Både jag och Livia har åkt på förkylningar. Jag som inte varit sjuk sedan hösten 07 och Livia som var sjuk för bara en månad sedan. Vi har därför inte haft så mycket för oss de senaste dagarna.
Intervjun i måndags gick sådär. Problemet är att de inte får så mycket uppdrag för tillfället, så hon kunde inte garantera mig något jobb. Vi ska avvakta och hon rådde mig att fortsätta söka annat...suck!
Igår var vi på 10 månaders kontroll. det gick jättebra o...

Livia 10 månade...

Förresten blev Livia 10 månader igår!
Tänk att om två månader är hon ett år! Inte klokt.





Regnet återvänd...

Ja, som jag sa. Solen var bara här en liten stund. Nu har det regnat konstant i tre dagar och det börjar bli väldigt tröttsamt.
I fredags var jag och Livia på information hos Folktandvården. De andra bäbisarna hade självklart fått sina första tänder, som de flesta i den åldern förutom Livia. Vi fick iallafall en tandborste och rådet att börja borsta ändå. De ska vara bra så att hon vänjer sig. Hon tittade även i munnen på Livia och sa att det nog kommer dröja ett tag tills den första tande...

Solen har återv...

Idag har solen letat sig fram igen. Härligt! Jag och Livia har varit inne på Söder hela dagen tillsammans med Carina och Linda. Vi har strosat runt på gatorna och ätit lunch i skrapan. Mycket trevligt! Carina har, vad man kallar, en bulle i ugnen!!! Tjoho! Äntligen kan jag skriva det. Det var det som var hemligheten jag fick reda på i april. I december ska deras lilla knodd komma ut och jag är så glad! Idag såg man att det börjat växa där inne :)

Snart är Jonas hemma och sen kommer Le...

Dagens planer.

För några år sedan fick jag ett presentkort på Centralbadet av min älskade Jonas. Jag gick dit och fick en underbar ansiktbehandling. Hon knådade och smörjde, klämde och ångade. På ett ställe klämde hon dock lite för mycket. Mitt på näsan har jag än idag en liten röd prick. Andra ser den bara om man verkligen tittar på den, men jag ser den hela tiden. Idag ska den väck! Jag ska träffa Eva från gamla jobbet och vi ska på SPA-behandling. Det är en present från alla eleverna (föräl...

Student, djurgå...

I fredags var det studentfirande. Det var kallt och regnigt, men väldigt trevligt. Tänk var kul de har alla studenterna. Åka flak och drika champange. Livia var lika charmig som vanligt och verkade trivas på kalaset. När klockan närmade sig sju tackade vi för oss och åkte hem för att lägga lillsnuttan. Då var hon trött! Kvällen tillbringades i soffan framför "Seven Pounds".

Läs mer »

Ålder: 44,9

En stund för sig själv....dags att blogga lite :) Lillskruttan sover och mannen spelar tennis och regnet...ja det forsätter att droppa. Igår var vi hemma hela dagen. Det var inte så kul och jag höll på att bli galen på Livia som var på mig hela tiden. Idag trotsade vi regnet och tog oss ut på en promenad innan rytmiken. Det var blött, men Livia fick sova och det var det som var tanken. Det var sista gången på rytmiken idag, men vi skrev upp våra män till i höst. Då ska de få gå och dansa blöjtwi...

Dripp dropp

Dripp dropp dripp dropp dripp dropp dripp dropp....suck!

Nu räcker det väl med regn?

Vill inte alls ge mig ut!

Tråkigt!

En titt på förs...

Igår var vi på besök på en förskola i närheten där vi funderar på att låta Livia börja. Det är inte tänkt förrän i januari, men det är ändå bra att kolla runt lite. Ansökningarna ska vara inne i september om man vill ha en bra chans.
Det verkade vara en bra förskola med trevlig personal. De hade massor av verkstäder vilket är kul och en stor utegård.
Känns så konstig att vi snart ska lämna henne där alldeles själv. Att hon blivit så stor.
Men först är det somm...

Helgen

Jag har hört att jag inte uppdaterar bloggen så ofta som önskat... Jag vet, men ibland finns bara inte tiden.

Vi har iallafall haft en härlig helg med massa fint väder. I fredags tog vi med vår elgrill över till Ida och Tomas. Det blev god mat i kvällsolen på deras balkong och som vanligt lite sällskapsspel. I love sällskapsspel! Inte förrän två kom vi hem. Vad hände med alla tidiga kvällar..? :)

I lördags var det Stockholm Maraton, en av mina favvodagar, för det betyder a...