motigt.

det känns lite motigt just nu. på återseende.

Julkänslor

Hela veckan har löpt på i ett och nu är det snart helg igen. Vi har inget planerat än så länge (förutom lite småfix) och det är väldigt skönt.

 
Jag känner verkligen att julen närmar sig. Jag var ju på julfest i fredags och det var jättekul. Kände mig ganska sliten på lördagen. I söndags hade vi adventsmys hos Linda, Stefan och Anton. Carina, Jojje och Jesper var också där och det var så kul att träffa smågrabbarna som blivit riktigt stora nu.

Igår var jag på ännu en julf...

Naken ikväll?

Snart slutar jag. Ikväll är det julfest och det var tänkt att jag skulle göra mig iordning här tillsammans med Karin och Linda. Igår packade jag ner allt, t.o.m. lite fördrinkar. Jätteduktigt! Så går jag på perongen imorse, 7.45, och inser att jag glömt klänningen! Så det blir till att stressa hem nu istället. Pucko! Det är inte ok att glömma det viktigaste. Dessutom hade jag Livias halsduk och vantar kvar i jackfickorna när jag kom till jobbet...

Känns bra med helg! ...

Mor & dotter my...

Idag är jag och Livia hemma. Imorse hade Livia massa grus i ögonen, så vi trodde det var ögoninflammation igen och jag ringde in vab. De visade sig att det nog bara var väldigt mycket morgongrus för Livia är frisk och pigg.
Det blev istället en mysdag hemma med dans, sång, pussel, kojbygge och självklart lite pippi.

Det är mysigt att få umgås bara mor och dotter ett tag, när jag inte har massa annat att tänka på. Istället fokuserar jag bara på he...

Aktivitetsvåren...

Nu är vår aktivitetskalender för våren 2011 nästan klar. Jag har ju gått på kör hela hösten, men känner ändå att jag vill ha något mer som inkluderar rörelse. Så i vår ska jag börja på Zumba i Fryshuset. Då spelar det ju ingen roll om vi flyttar tänkte jag. Så dumt att köpa gymkort i Haninge om vi ska flytta till våren tex.