Here comes Kryc...

När jag gick på gymnasiet opererade jag foten två gånger. Jag fick då gå på kryckor ett antal veckor i två omgångar och fick smeknamnet Kryckan av mina kära vänner. Jag har även alltid haft problem med mina knän. De knakar och brakar och låser sig omvarannat. För tre år sedan fick jag en inflammation i ett av knäna som resulterade i en stukning som sedan ledde till kryckor. Någon vecka av smärta.
Nu har jag lyckats igen. Låst knä, inflammation och ja, såklart KR...

Uppsalabo?

Jag var på en föreläsning om diabetes igår. Det ingår i jobbet. Den var väldigt intressant, speciellt delen som handlade om matvanor. Det var en dietist som höll i den och det slog mig plötsligt. Dietist, det skulle jag vilja bli! Även om jag inte tyckte gymnasiet var så roligt läste jag ändå natur och det intresserar mig. Efter att Livia föddes har jag blivit ännu mer intresserad av näringslära. Jag blev så glad när jag insåg detta igår och berättade för Jonas att jag så gärna vill plugga. Prob...

AAAARRRRGGGG!!!

Det blev inte alls som jag ville.
Det blev inte alls bra.
Det blev jävligt jävla kasst!!!


Nu vet jag inte vad jag ska göra... Inte ska jag väl behöva vara ledsen varje dag?



Jävla skitjobb!!!

Helg, helg unde...

Så var äntligen denna arbetsvecka över! Jag är helt slut! Slutet av veckan gick bättre än väntat. Jag börjar få lite pli på barnen, tror jag iallafall... Jag måste helt enkelt låta alla jobbiga stunder rinna av mig så fort som möjligt och inte gå och irritera mig på situationer som uppstår. Det ska bli skönt att få vara ledig och tänka på annat nu.

Jonas tittar på fotboll. Jag orkar inte riktigt med det just nu. Ska ta ett glas vin och vän...

Jobbigt jobb.

Igår när jag kom hem från jobbet ville jag inte gå tillbaka. Det hade varit en jättejobbig dag med massa bråk och tjafs. Jag kände helt enkelt att jag inte orkar med. Mitt psyke klarar inte att arbeta med barn som är så elaka som vissa av dessa är. Idag har vi haft möten och pratat mycket personal emellan. Det känns bättre nu. Vi får väl se hur det går restan av veckan. Jag är så besviken bara. Hade sett fram emot att börja jobba så mycket och så blev det som det blev.


...