Lite innan lägg...

Sitter här och försöker komma på något kul att skriva, men nej, det är tomt på idéer. Gårdagen tycks ha tagit musten ur mig. Det var inte någon bra dag igår. Livia hade vaknat fem gånger under natten, så vi var alla trötta och hon var extremt gnällig. Vi lyckades iallafall ta oss ut på lite picknick med kompisarna i mammagruppen och det var väl tur. Annars hade jag nog gått i bitar. På eftermiddagen skrek hon så mycket att jag bara lämnade henne i hennes säng och där fick ...

Grattis till po...



Ett stort grattis till Jeanette och Jonas som fick en liten grabb igår kväll!!!




Utflykt i det g...

Idag har jag och Livia varit på utflykt. Vi träffade Nettan och Rio och hade lite picnic på Djurgården i det strålande vädret.
Jag har bränt mig!! Vi hade iallafall jättemysigt!




Vi provade att ha keps för att skydda huvudet mot solen...

En långhelg på ...

I onsdagskväll landade göteborgarna i Haninge. På torsdagen vaknade jag och Jonas av Livias skrik. Jonas gick upp, men kom snart tillbaka och sa: "Eleonore ligger inte i sin säng och Livias dörr är stängd". Så vi låg kvar ett tag i sängen. Det är så Livias moster gör när hon är här. Vid minsta pip på morgonen struntar hon i att hon är supertrött och hoppar glatt upp för att pussa och krama sin systerdotter! Det är kärlek det! :)

Läs mer »

En ljusglimt...

Det har varit lite segt de senaste dagarna. Jag har kännt mig väldigt trött och Livia är snorig och hostig. Helgen möttes av motgångar och jag lyckas inte alls med jobbsökandet. Det som känns bra i allt det tråkiga är att min älskade syster Eleonore kommer hit ikväll med hennes kille och även min mamma kommer! De ska stanna tills på lördag och vi ska ha massa mys och skoj. De har inte träffat Livia på över en månad och det har ju hänt så mycket med henne det senaste.

Kommer nog inte h...

Stående ovation...

I helgen har Livia blivit jätteduktig på att ställa sig upp. Hon drar sig upp överallt och går några steg åt sidan, medans hon håller i sig. Hon har även klarat av att stå utan att hålla i sig i några sekunder. Hon är så stadig. Tror att hon kommer att börja gå i sommar... Det är lite läskigt att hon blivit så stor och självständig. Hon tar sig dit hon vill på ett nafs och kan nå nästan allt hon vill.


Idag ska vi till MVC. Jag behöver nya piller , för nu har jag haft mens i...

Veckans första ...

De senaste tre dagarna har vi mest hängt med Ida och Lova. I tisdags var vi dock hela mammagruppen hemma hos Lisa och Ronja på fika. Det är så kul på våra träffar. Det känns verkligen som att vi lärt känna varandra bra nu och alla barnen verkar trivas ihop. Vi bestämde att vi skulle gå ut en kväll tillsammans utan barn och män. Bara massa mammor med god mat, gott vin och bra musik. Det ska bli så kul! Kan ju bli på ett annat sätt när alla är utan barn, hlet andra samtalsämnen antagligen :)
...

En helg för tre

Helgen som gått har vi haft alldeles för oss själva, vår lilla familj. Förutom lite hockey och fika hos grannarna Ullsten/Söderberg har det bara varit vi hela helgen. Det var längesen sist. I lördags fick t.o.m jag och Jonas lite tid bara vi två. Efter frukost och Melodikrysset lämnade vi grynet hos sin farmor och åkte iväg till en av de bästa platserna i Stockholm....IKEA! Som ni kanske tidigare förstått älskar jag IKEA, men det blir så sällan man åker dit och när man väl är där har man bråttom...

Shoppingrunda.....

Igår hade vi bestämt att hänga med Ida och Lova. När jag skulle klä på Livia tittade jag ner i hennes byrå med en suck. Nu har hon haft samma kläder i fyra månader och jag börjar faktiskt tröttna lite på dem. Själv har jag kläder sen flera år tillbaka, men det är skillnad. Det började rycka väldigt i shoppingnerven! Vi tog därför en prommis till Haninge C där vi hettade upp tjejernas garderober. Massa fint blev det. Riktigt somrigt! Två pyjamasar, fyra toppar och fyra tights. De är redan tvättad...

Framsteg.

Livia har under de senaste dagarna kommit på ett och annat. Hon kan sätta och ställa sig upp i sin spjälsäng. Det är inte så kul för mamman och pappan. Även om hon är toktrött och bara gråter, så ställer hon sig upp, och kan då såklart inte somna. De senaste dagarna har varje läggning, både under dagen och på kvällen, tagit ungefär två timmar. Inte kul!
Här om dagen somnade hon t.o.m. sittandes i sängen. Haha!

Läs mer »

Valborgshelgen!

Jag har inte riktigt hunnit med att skriva på några dagar. Jonas föräldrar var bortresta under valborgshelgen, så vi har fått vara i deras hus. Väldigt skönt, speciellt med tanke på det fina vädret som varit.

Volborgsmässoafton firades tillsammans med familjen Ullsten/Söderberg i Jonas föräldrars hus. Det blev god grillning utomhus och dessert med sällskapsspel. Lite senare blev det även drinkar med massa Sing Star. En mycket rolig kväll. Vi kom i säng runt halv tre och då vaknade Liv...