Intervju nr 8

Ny intervju om fyra timmar! Annonsen sattes ut igår, jag sökte igår och de ringer idag och vill ha en intervju omgående. Receptionist på ett finansbolag på flotta Biblioteksgatan. I annonser står att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilken är 9 april. Känns som att det kommar gå fort OM de tycker jag är intressant.

Nu måste jag hoppa in i duschen, föna håret, slänga på mig kavajen och lämna Livia hos snälla Ida. Tänk att ja...

Intervju och Ad...

Söndagen blev en alldeles underbar dag. Vi åkte ju som sagt in och åt brunch med Jonas föräldrar på Clarion vid Ringvägen. Den där brunchen är så satans god. Det bästa är att de har hur mycket desserter som helst. Efter ett par timmars frosseri tog vi oss en sväng i Ringen. Vi hittade ett par jättesöta adidasskor till Livia som hon fick i av sin snälla farmor och farfar.

Läs mer »

Brunchsöndag.

Igår hade vi en riktigt kul eftermiddag och kväll med Lova och hennes föräldrar. Det blev tyvärr inget bad eller lekland, men det blev en massa lek här hemma istället. När tjejerna somnat gott fick vi föräldrar äta gott. Jag och Ida lagade en supergod kycklingpasta med citron och parmesan och när maten var uppäten plockade vi fram godis och "Kampen mellan man och kvinna". För en gångs skull vann kvinnorna!!!

Jag och Jonas vaknade ovanligt utvilade kl 8 och bes...

Eftermiddag i B...

Igår eftermiddag kom farmor Lena förbi. Hon hade Livia-abstinens. Vi gick ut i det fina vårvädret och jag fick chans att knäppa några riktigt fina kort på min älskling och våren. Håll till godo:

Det går bättre ...

Nu har jag gjort min uppgift för dagen. Sökt fem(!) jobb, ringt till flera av de företag jag sökt tjänster på och dessutom blivit uppringd och inbokad på intervju på måndag! Det kallar jag bra jobbat. Jag har inte ens hunnit äta frukost än!
Ska ringa några till efter lunch, sen är jag klar att börja njuta av helgen. Solen strålar ju där ute!

Imorgon är det dags för Malmens

Dålig coach, då...

Idag har varit en sådan där jobbig dag. Jag har varit på möte med min jobbcoach och det var inte kul alls. Kändes jättejobbigt att sitta där och få massa krav på mig. Jag som kämpat mycket och länge med jobbsökandet ska nu kämpa ännu mer. Jag måste söka minst 20 jobb per vecka och eftersom det inte finns så många jobb utannonserade (som passar mig) måste jag börja ringa runt till företag och skicka spontanansökningar till alla företag som kan tänkas ha ett reception. Jag ska rin...

BVC och tvättst...

Idag har jag tvättat. Jättemånga maskiner. Bokade tvättstugan för andra gången sedan vi flyttade hit. Vi har ju maskin hemma, men nu hade det blivit alldeles för många lakan och gardiner i korgen och de är så svåra att hänga upp bra hemma. Känns sjukt skönt nu iallafall med en tom tvättkorg!

När jag lämnade Livia i morse var de äldre barnen inne på hennes avdelning och hade disco. Livias fröknar hade planering, så jag fick lämna henne hos en fröken so...

Mormorhelg.

Livia leker med sin mormor, Jonas snarkar högt från sängen och jag fryser om tårna. Här har vi varit vakna sedan sju...
Igår hade vi en jättemysig dag! Den började med solsken, god frukost och Melodikryss för att sedan fortsätta på IKEA. Jonas skulle på hockey så det var jag, Livia och min mamma som fick nöjet att shoppa loss. Tror att JOnas var ganska nöjd med att få slippa...
Livia tyckte att det var jättekul med en lördag på den mest populäraste affären i stan. Smoc...

Senaste nytt fr...

Vet att det var ett tag sedan... Jag har jobbat hela veckan på skolan och varit helt slut på kvällarna och haft världens jobbigaste huvudvärk. Idag är jag iallafall hemma och det är ganska skönt.

Jag har ju inte berättat om Melodifestivalen! Vi skulle vara där vid 19 så innan dess gick vi och åt. Det var jag, Jonas, Dennis och Lollo som efter maten trängde oss av tunnelbanan vid Globen. Många hade verkligen gått inför finalen och klätt upp sig med boo...

Till frissan.

Ska iväg till frissan för lite vårputsning. Måste ju vara riktigt snygg på lördag då vi ska till självaste Melodifestivalfinalen i Globen!!!

Avundsjuk?

Ny vecka i stoc...

Tillbaka i Stockholm och en ny vecka. En frisk vecka. Livia går på dagis igen och hittills har det gått bra. Igår när jag lämnade henne grät hon inte ens. Idag gjorde hon det, men jag tror att det berodde på att natten varit lite jobbig med mycket skrik och bök.

Helgen i Göteborg var super som vanligt. Tiden gick som alltid väldigt fort och det kändes väldigt tråkigt att behöva åka hem igen efter så kort tid. Tråkigt också att lämna våren, som faktisk...

Göteborg nästa.

Om ett par timmar börjar resan mot Göteborg. Under förmiddagen har jag strykt och vikt tvätt, packat och lekt med mitt hjärtegull. Livia har fått lite feber igen. Att det aldrig tar slut. Igår kväll hade hon över 39, men i morse var den nere på 38,5. Nu ligger hon och sover sedan två timmar tillbaka, så jag hoppas det gör susen. Vi tror nästan att febern beror på svinsprutan, så förhoppningsvis är hon bra snart. Hostan har iallafall minskat mycket. Känns lite taskigt att dra med...

Det blåser myck...

Har suttit och ringt runt till lite olika jobb jag har sökt. Fick tipset av min jobbcoach att ringa så att de lägger märke till mig. Måste säga att det verkar fungera asbra! Har fått dem att titta en gång extra på min ansökan och de har sagt att de ska höra av sig. Tycker att det är lite jobbigt att behöva sälja sig själv över telefon, men jag måste ta till alla knep nu.

Igår var vi på bäbisträff. Jesper, 10 veckor, som varit så liten såg ut ...

Svinspruta och ...

Igår var jag och Livia och fick svinsprutan, Livia sin andra dos och jag min första. Skulle ju opereras när alla tog i höstas och sen har det inte blivit av bara. Jag fick hålla fast Livia i armar och ben. Hon skrek och spr akade. Sköterskan misslyckades först och fick prova igen för att LIvia rörde på sig så mycket. När det var klart och vi kom ut i lekrummet blev hon glad igen. Kompisen Lova var med också som moraliskt stöd och när de började leka glömde hon allt det onda. När hon ser plåstret...

Magen nästan fr...

Nu mår jag mycket bättre! Verkar som att antibiotikan redan gjort susen. Igår när jag dammsög fick jag lite ont igen, men det gick över fort.

Helgen, som var planerad att spenderas i Göteborg, blev mycket lugn. I lördags spelade Jonas innebandymatch och svärföräldrarna kom och hjälpte mig med Livia. På eftermiddagen åkte jag hem till Linda, Stefan och nyfödde Anton. En sådan liten goskille. Tyvärr hann jag inte hålla i honom, då han mest åt och sov när jag var där.
Det är så himl...