Godnatt säger l...

7,5 hp rikare.....

Ännu en kurs avklarad. Har ifs inte fått godkänt än, det dröjer tre veckor, men jag är hoppfull.
Vi började ny kurs idag, programmering för mediaproduktion. Verkar lite svårt. Vi ska göra en interaktiv film...
Känner mig väldigt trött idag och huvudet har värkt hela dagen. Ligger bredvid Livia i soffan och undrar hur jag ska orka med fighten innan läggdags.

Imorgon händer iallafall något jätteroligt! Tänker inte säga vad än, men imorgon får ni veta :)

Lördagskväll

Efter att ha jobbat hela dagen förtjänar jag väl lite lördagsmys?
Jonas jobbar och ska sen ut och Livia har precis somnat. Jag ska sätta på en romantisk komedi och frossa i godis, dillchips och julmust :).

Fotoappen BeFun...

Helgen med most...

Nu har de farit igen, hem till Gbg. Vi har haft en supermysig helg!
I fredags kom Eleonore och Henrik vid 22, då uppdaterade vi varann om det senaste innan vi stupade i säng.
Igår hade vi en seg morgon innan vi åkte in mot stan vid två. Vi promenerade via söder till gamla stan där vi stannade och fikade. Vi kikade sen lite på julmarknaden innan vi fortsatte in till city. Vid sju åkte vi hemåt och det blev som vanligt tacos till middag :). När Livia lagt sig plockade vi fram sällskapss...

Fredagsmys

Lite popcorn i väntan på moster :)


På pendeln

På väg till skolan för sista föreläsningen den här veckan, som har gått så himla fort. Igår filmade vi alla scener till vår film som skall in nästa vecka. Nu har vi därför tre hela dagar på oss att klippa och ljudsätta. Känns sjukt bra. Livia fick också vara med i en scen i filmen, men det gick inte riktigt som vi tänkt då hon började störtgråta...men, men det blir bra ändå.

Efter skolan idag ska jag köpa ny toaring.. Pappa spräckte den gamla i helgen, haha. Tror att det nog redan var...

Vi spelar Livia...

Trappstäd

Puh, jag är helt slut efter att ha städat hela våran svale (trapphus på sthlmska). I vår förening är det de boende som sköter den och jag var först ut sedan städdagen i sep. Det var en del grus kan man säga. Nu är det skönt att det är gjort, har ju ingen annan tid och i helgen kommer fina syster upp. Då vill jag ju inte städa.

Nu är det dags för lite mat, sen plugg, hämta Livia och tillsist träning. Ikväll är det core med bosuboll, första gången, så det blir spännande.

Ting!

Tröst till mamm...

Åh, segmåndag. Jag och Livia hade en jättejobbig morgon med massa skrik och gråt och det har påverkat mig hela dagen. Grät en skvätt när jag cyklade från förskolan och grät lite innan middagen också, efter att vi bråkat på väg hem från förskolan också.
Det är mycket påfrestande att bråka med sitt barn vill jag säga. Det är mycket mysigare när man sedan kramas och säger förlåt till varandra.
Hoppas att morgondagen får en lite trevligare start. Kanske ska tröstäta lite glass? Ska ju fakt...

Farsdagfirande

Igår gick vi på restaurang. Det var inte igår. Vår lilla familj, pappa och Jonas föräldrar. Idag ska Lena firas, som fyller år nästa vecka, så vi tog farsdagfirandet en dag i förväg. Restaurangen hette iallafall Kamarina, en grek på Östgötagatan som har barnmeny. Jättebra ställe!
Så här trevligt hade vi:

Livia degar med...

Tar helg, en le...

Nu drar jag från Kista! Veckan i skolan har varit väldigt bra och den fick ett perfekt avslut med en godkänd redovisning. Idag fick bi träffa vår andra lärare, som är producent och varit iväg i Spanien, den första tiden på kursen, för att spela in en film. Lite coolt. Redovisningen var en pitch på vår gruppfilm som skulle läsas upp för hela klassen och vi fick godkänt med en gång och jättebra kritik :). Nästa vecka ska vi börja filma och jag tror att filmen kommer att bli jättebra.

Nu...

En kaotisk dag.

Här sitter jag nu i soffan och lyssnar på Melissa Horn efter en minst sagt jobbig dag. Livia sov hos farmor och farfar inatt, så att jag för en gång skull skulle få sova lite. Har inte fått sova ut på flera veckor känns det som och farmor var ändå ledig idag och har tjatat länge nu om en övernattning.
Hur som helst blev det inte riktigt så, för grävmaskinerna på baksidan satte igång kl 7. Typiskt!
Sedan Livia sen kom hem, efter lunch har hon varit hemsk (får man säga så?). Det har var...

Lite svårt med ...

Verkar vara lite svårt att lägga upp bilder direkt från mobilen, men fick äntligen upp en iallafall. Blogg.se appen är väl inte helt kanon, men inlägg blir det ju iallafall.

Gladskit

Mobilbloggar

Provar att blogga från mobilen.
Har köpt ett fint skal från Rosa Bandet. Stöd cancerforskningen vettja!

Tuff helg för s...

Jag är helt slut efter den här helgen. I fredags ringde de från förskolan och sa att Livia hade feber. På natten till lördag låg tempen på 39,6 och hon kunde inte sova, stackarn! På morgonen kräktes hon. Magen fick nog en chock av maten, då hon knappt ätit något dagen innan. Jag åkte iväg och jobbade och var helt slut på kvällen efter att ha stått upp i åtta timmar.
Natten till idag var bättre, men hon började hosta också. Lilla pluttan låter som att hon rökt i trettio år....

Jag har en plan...

Ja, vad ska jag säga...är inte direkt någon bloggare längre, men jag har en lösning :). Idag har jag fallit för grupptrycket och beställt mig en iPhone 4S. Så mycket tid jag spenderar på tuben...varför inte blogga från mobilen. Vi får se hur det blir. Den kommer om några dagar/veckor...

Har egentligen inte hänt så mycket de senaste veckorna. Dagarna går liksom in i varandra...jag är i skolan, hemma med Liviamys/hushållsarbete eller så tränar jag...typ det. Jag och Jonas träffas inte s...