Sport- och kult...

Jag hade tänkt skriva om helgen, men nu är jag så trött efter att ha varit på föreningsmöte att jag inte orkar skriva så mycket.
Vi var iallafall kulturella igår och åkte in till stan på Stockholms kulturfestival. Livia fick måla en tavla, vi såg på barnteater på Plattan och Livia blev målad som Mimmi Pigg. Dessutom åt vi lunch på självaste kulturhuset. Det ni!
Avslutade citybesöket med att köpa en cykelhjälm till mamman. Måste ju vara...

Är vi lika?



Härligt med fredag! Är helt slut, även om jag bara jobbat i två dagar. Idag började min ersättare, så det blir extra mycket jobb sista veckan med att lära henne allt. Känner mig redan lite stressad. Insåg idag hur mycket jag faktiskt gör på jobbet. Tog en rundtur och presenterade henne för alla också och fick säkert 30 gånger berätta att jag ska börja plugga. Det flest...

Vardag igen...m...

Är tillbaka på jobbet. Det är så himla mycket roligare att ha semester! Under dagen har alla hjärtligt önskat mig välkommen tillbaka. Det märks när jag är borta :) Gång efter gång har jag fått göra dem besvikna genom att berätta att det bara blir för en vecka. "Jag ska nämligen plugga i tre år, på universitetet, digitala medier". Alla som jobbar med IT eller på marknadsavdelningen har förstått precis vad det innebär och alla andra frågar "vad blir man då?". Inte kan jag väl svar...

Inskolningsveck...

Igår började Livia på nya förskolan. Vi var där mellan 9.30 och 11 och det gick riktigt bra. Livia lekte en massa med en flicka i samma ålder och tog för sig och pratade på.
Efter förskolan gick vi hem och åt lunch, sen tog vi bussen till Brandbergen och hämtade Lova på gamla förskolan :). Livia fick leka med Lova och jag med Ida och Erik i några timmar innan Jonas hämtade upp oss. Supermysigt!

Idag har vi haft ännu en dag på förskolan. Vi kom d...

Kalashelg för e...

Kalas hela helgen. Först var det barnkalas med alla kompisar. Massa skoj. Dennis och Johanna stannade sedan över på pizza och balkonghäng hela natten.
I söndags var det släktens tur att äta tårta. Tur att hon bara fyller en gång per år, för allt kalasande tar verkligen musten ur en.



Glasstårta! En succé. Likadan som jag alltid fick på mina barnk...

Vad är det för ...

...är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Livias födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!
För en timme sedan blev hon väckt på sängen med presenter. "jag vill ha mer presenter" sa hon efter att ha öppnat våra. Härligt att hon är ärlig iallafall :).
Om två timmar kommer mormor hit och ska hänga med lillsnuttan i några timmar medans jag och Jonas fixar iordning för kalaset i eftermiddag. Då kommer åtta glada barn hit för att leka och fika.

Ålandskryssning...

Vi fick gå upp halv sex igår för att hinna med Isabella som skulle ta oss till Mariehamn. Jisses, vad trött jag var! Vi kom hem igen vid halv åtta och både jag och Jonas somnade i soffan efter att vi lagt Livia.
Det blev en dag på båten med god mat, clownshow, limbotävling, shopping och massor av lek i bollhavet. Hoppas du fick en fin födelsedag Magnus!


Örby runt.

Idag har vi varit på besök på Livias nya förskola. Det tog 8 minuter att cykla, så det var väl ok. Denna vecka var det bara två fröknar och tre barn där, så det var fritt fram för Livia att undersöka alla leksaker. Jag tror att hon tyckte att det var kul där, för hon ville iallafall inte gå därifrån sedan. Fröken vi pratade med, som ska hålla i Livias inskolning verkar snäll och bra med barnen.
På måndag börjar inskolningen och även om hon gått 1 1/2 år på...

Min lilla balle...

Livia tar på sig sin prinsessklänning, ställer sig i första position och börjar göra plié till Sweat la la la la long.
Jösses vad jag älskar denna lilla flicka!

Jag kom in!!!!

Jag kom in!!! Tjoho! Det blir alltså Kandidatprogrammet Digitala Medier. Här kommer en beskrivning igen:

"Programmet i digitala medier lär dig analysera, hantera, designa och producera dagens och morgondagens digitala och interaktiva medier. Utbildningen är tvärvetenskaplig och kombinerar data- och systemvetenskap med både pedagogik och medie- och kommunikationsvetenskap.

Efter examen är du specialiserad att arbeta som multimedieproducent och...

Tredje semester...

Då så, nu är äntligen bilderna uppe. Denna vecka har vi bara varit hemma, men jag har ändå inte fått tid till att skriva eller lägga upp bilder. Vi har varit en del på stranden och dessutom har jag haft tid att träffa några av mina fina vänner.
Igår var vi på 3-årskalas hos Lova. Det var mycket trevligt att träffa alla föräldrar och barn. Tänk er, om en vecka har vi också en 3-åring. Helt sanslöst! Efter kalaset åkte vi hem till Jonas föräldrars hus där vi ...