Helgens bröllop...

Idag är jag på jättedåligt humör. Vet inte riktigt vad det är, men jag skulle helst bara vilja åka hem och gömma mig under täcket. Det kan jag ju inte göra, då jag har kör efter jobbet vilket är jättekul, men som sagt jag är inte alls på humör…

Mitt dåliga humör kan bero på att va hade en så fantastisk helg och nu är den slut…

I fredags efter jobbet träffades familjen på Centralen och tog tåget till Göteborg. Där plockades vi upp av min pappa ...

Kolmården i bil...

Läs mer »

Nyköping, Norrk...

Veckorna bara rusar iväg och det finns ingen tid till datanörderi... Minns att folk undrade hur i hela friden jag hann blogga när jag var mammaledig, men då hade jag ju massa tid om man jämför med nu. Inte nog med att jag jobbar hela dagarna måsta jag ju hinna äta, sova, umgås med min fina familj och titta lite på idol ibland :). Under helgerna finns ännu mindre tid eftersom vi hittar på så mycket då. Ingen tid för vila här inte.

 

Senaste helgen var grym. Fredagskvällen tillb...

Något att tänka...

En händelserik ...

Det blev ingen konsert i fredags. Gröna Lund blev fullt! Vi och 3997 fick besvikna gå därifrån. Se här:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7764676.ab

 

Istället blev det då Golden Hits för vår del. Där dansade vi och drack drinkar hela natten. Var hemma vid halv tre. Mycket lyckat trots fiaskot med konserten.

 

I lördags var det party igen, fast någo...

Cypern i bilder...

Passar på att lägga upp lite bilder från Cypern. Vår dator gick sönder innan semestern och först nu har jag lagt in alla kort på datorn. Vi har hur mycket kort som helst, här är bara några. Håll till godo:



Framme. Skål!

Vabdag.

Idag vabbar jag. Livia hade lite feber igår kväll så hon fick därför stanna hemma idag. Idag är hon som vanligt igen, kanske något tröttare men utan feber. Vi har tittat på Pippi och läst böcker hela morgonen och nu sover lillskruttat. Får se om vi kanske går ut en stund i eftermiddag. Kan ju vara bra med lite luft när man inte är helt kry. Om hon inte får feber igen blir det nog dagis imorgon igen.

Snart kommer Jonas hem och äte lunch med mig :) Tjing!

Ipren tack!

Jag har jätteont i huvudet. Trodde det skulle hjälpa med en promenad och frisk luft, men det blev bara värre…

Denna vecka är ganska lugn på jobbet vilket gör att tiden går lååångsamt. Längtar till helgen då det händer massa skoj. På fredag ska jag först på Hoffmaestro & Chraa med Johanna och på lördag blir det inflyttningsfest hos Lisa och William med delar av föräldragruppen. Får se vad vi gör på söndagen, jag är lite sugen på att köpa vinterkläder till Livia. Ho...

Helgen.

Idag är det lugnt på jobbet, ganska skönt men jag fryser så. Måste nog röra på mig lite mer för te hjälper inte.

 

Vi har haft en väldigt mysig helg. Innan kalaset i lördags var jag och Livia ute på gården och lekte. Det blir inte så ofta vi hinner det längre. Jag blir så imponerad över allt hon kan. Verkar bli en riktig klätterapa av henne. Hon älskar fortfarande att vara ute och det glädjer mig.

 

Kalaset blev jättely...

lunchen. musike...

jag huttrar till. några regndroppar landar på glasen framför mina ögon. det blåser.

ipoden är som vanligt med.

jag går över E4an på gångbron. bilarna kör under mig. en kraftig vind tar tag i mitt hår.

en rysning går genom kroppen.

i öran sjunger robyn vackra toner. är jag med i en film? det är så det känns.

 

musik kan få mig att glömma. musi...

Barnkalas

Idag är det fredag. Härligt! Ikväll ska jag baka bullar till Livias barnkalas. Imorgon kommer åtta glada barn med sina föräldrar hem till oss och då ska det bjudas på fika. Har även tänkt att köpa lite ballonger och tutor. Lova hade kalas för några veckor sedan och Livia fick då med sig en tuta hem som hon bara älskar. Nu har ju den gått sönder, så det passar ju perfekt att köpa nya nu. Ni vet sådana med en papperssnurra som blir rak när man blåser i ...

Semestern är sl...

Så, en liten stund att andas… Har varit mycket att göra sedan jag kom tillbaka till jobbet. Vilken skillnad. Det är roligt att det händer saker och dessutom går tiden så mycket fortare.


Våra semesterveckor var suveräna!
 Första veckan fick vi besök av syrran och hennes sambo. Det var så kul att ha dem här. Det blev flera goda middagar, mysdagar och dessutom en tripp till Fjäderholmarna.


13 augusti fyllde Livia 2 år
...