Is afro the cur...

Idag känner jag mig trött och nere. Dagen började som förra veckan med massa föreningar i kollektivtrafiken och på jobbet är det segt. Skulle verkligen behöva ett gott skratt.

 

Ikväll ska jag i alla fall gå och träna lite. Det bli Afro Power Dance. Ska försöka skaka bort min nedstämdhet!

I helgen har ja...

...åkt pulka, haft middag, adventspyntat, tagit och beställt julkort, bakat lussebullar, druckit vin, shoppat i farsta, städat, myst, ätit tomtegröt, åkt ännu mer pulka....ojoj.

och jag som inte hade något planerat.

godnatt min ska...

din hand i min. en varm, len hand.
din hand på min kind. små fingrar som sakta rör sig över min hud.
tunga andetag.
jag tittar upp. nu sover du.
min goa, fina unge vad jag älskar dig.

Träningsvärken ...

Igår var jag och Jonas och tränade Bodypump. Jag har inte tränat regelbundet på säkert 1 1/2 år. Satan i gatan vad mina muskler värker idag. Det var inte så farligt i morse, men det har sakta men säkert kommit smygandes. Nu gör det ont bara av att sätta mig ner.

Någon som känner igen sig? Tar i som satan fastän det var så längesen jag tränade. Jaja...det är ändå en ganska skön smärta :)

Väderkaoset dra...




Min buss, som brukar ta 25-30 minuter, körde imorse väldigt långsamt.
Det tog 1 timme till stan!

.

Snart konsert

Dags för duschen. Snart är det dags att dra in till stan för genrep.
Ikväll ska det sjungas här med Salem och Samuel.






Det kommer bli sjukt kul!

Lördagspizza

Livia hjälper mamma och mormor att baka pizza. Mums!



Snyft

En kväll för mig själv och vad passar då bättre än en snyftig, romantisk film?

Har precis sett klart The last song och marcaran sitter inte där den ska längre.




















Bäbislycka

I söndags var vi och hälsade på grannarna igen.
Jag fick mysa massor med lillkillen och jag längtar så tills vi får gosa igen.
Snart hoppas jag?


Städa, städa va...

Om några timmar sätter sig min fina mamma på tåget. Hon ska mysa hos oss hela helgen :).

 

Det har varit en kort arbetsvecka. Jag och Livia har hållit oss hemma mån, tis och ons med förkylningar. För mig satte det sig bara på rösten, och då är det ju svårt att jobba i en växel.

Hemma blev det mycket pyssel med pärlor, ritning, kojbyggning och fem myror-film . Livia har också ägnat sig åt sin favoritsyssla som för närvarande är att städ...

Lekgympa

Jag har kommit på att det hade varit kul att ha någon aktivitet tillsammans med Livia. När hon var yngre gick vi ju på babysim och det var så mysigt att göra något varje vecka tillsammans, även om man kan känna sig lite bunden.
Hittade iallafall "lekgympa" som finns på Stockholms stads simhallar, tex. i Farsta. Se:

Lekgympa
Åldersindelade grupper från 2-6 år. Genom lek, ramsor och redskapsbanor tränar vi barnens motoriska färdigheter och kroppsuppfattning. I...

Julshopping

Jag börjar redan känna ångest över att springa i affärer och julhandla. Det har hänt något med mig sedan jag blev gravid och fick barn, jag gillar inte alls att gå i affärer längre och speciellt inte i stan.  Ikea funkar ju alltid, men alla kläd-, leksaks-, inredningsaffärer gör mig tokig av allt folk runt omkring. Julhandeln gör mig bara svettig, irriterad och trött. Därför har jag bestämt mig för att i år blir det nätshopping för min del. Det finns ju hur mycket fördelar so...

Höstfest på dag...

Den här söta leoparden (?) mötte mig när jag kom hem! :)

Bäbismys.

Igår var jag och Livia och hälsade på grannarna, som numera består av fyra fina personer. Det senaste tillskottet är lille Erik, snart 6 dagar gammal. Vilken liten sötnos han är! Vi var där i drygt en timme och han sov nästan hela tiden. När han tillslut vaknade till fick vi se hans ögon i någon minut innan han ville ha mat. Jag har verkligen glömt hur det var med amning hela dagarna.

 

Bäbisar är så lju...

när..?

0 veckor skulle varit 33 veckor

sörjer, saknar

 

längtan skulle varit lycka

hoppas, önskar

 

 

kommer tre någonsin bli fyra?


Sjukhusskräck

Jag har ju inte uppdaterat om magläget. Var ju hos läkaren i torsdags. Alla prover såg perfekta ut, jag gillade inte alls min läkare och jag ska göra koloskopi (en kamera uppkörd där bak). Han tyckte att även om jag mår bra nu och allt ser bra ut, bör vi ändå ta reda på om det är någon förändring och ta vävnadsprov. Jag vill verkligen inte! Har fått sådan sjukhusskräck efter alla mina sjukhusvistelser och att behöva göra något så obehagligt är det sista jag vill. :(

D...

Tacos, slott oc...

I helgen har vi ju haft besök från Gbg. Vi har, som jag visse, haft en toppen helg:

I fredags hade vi taco-, Idol- och sällskapsspelskväll med våra Gbg-gäster och Dennis och Johanna. Mycket kul!
Igår var vi på innebandy och hejjade fram Malmen till ännu en vinst. Efter lunch och lek tog vi en tur till Tyresö slott. Vi kom dit lite sent, typ fyra, så det blev mörkt ganska fort, men vi stannade kvar en stund och fikade :). På kvällen blev det indisk meny och sedan film, Killers, så...

Lycka!

Inatt fick Ida, Tomas och Lova en ny familjemedlem.
0.55 tittade en liten kille på 50 cm och 3645g ut.
Stort grattis till hela familjen!
Jag är så glad för er skull älskade vänner. :)

Tips på julklap...

Har redan fått massa frågor om julklapp till Livia. Här kommer lite jag kommit på :).
Livia är ju tokig i Pippi. Hon har redan böcker, filmer, väskor, paraply, dockor och små platsfigurer. Alla med pippi. Till figurerna finns det ett jättefint dockskåp, som hon däremot inte har, av märket Micki:

Läs mer »

Redan "natten".

Klockan är typ fyra och det är redan mörkt ute. Visst är det skönt att det är ljust på morgonen, man piggnar ju till lite då, men det känns som att jag kommer hem jättesent. Livia tror att det är ”natten” hela tiden, både morgon och kväll.

 

Imorgon händer både något roligt och något tråkigt. Det tråkiga är att jag ska till läkaren. Jag känner mig lite nervös. Tänk om proverna visar något knasigt. Mest rädd är jag för att behöva göra endoskopi. Läkaren på akuten trodde i och f...

Måndags-sego.

Idag är det en sådan där riktig måndag. Jag är jättetrött och längtar efter sängen. Det är ingen kör ikväll pga. höstlov och det passar ju mig perfekt. Ikväll blir det soffan istället och tidigt i säng.

 

Jonas har börjat sitt nya jobb idag. Vi pratade en snabbis förut och han tyckte att det kändes bra. Det var ganska mysigt i morse också. Han börjar sju och jag tar bussen då, så vi kan hjälpas åt på morgonen. Då blir det inte lika stressigt.

 

Nu är det förres...