IMORGON ÄR EN S...


...FÖR DÅ FYLLER LIVIA 2 ÅR OCH VI FLYGER ÄNTLIGEN TILL CYPERN!!!!!



SEMESTER!!!

En mammas sakna...

Min mamma är ju här denna veckan och busar med Livia hela dagarna. Vi är oerhört tacksamma för detta och Livia har ju superkul. Det enda dåliga är ju att mina och Livias mornar blivit bara mina så hon får sova ut ordentligt. Detta gör att jag träffar henne en timme om dagen efter jobbet då det ska lagas mat, borstas tänder och nattas. Igår när vi sa godnatt kändes det i hela kroppen....jag saknar henne så galet mycket!!!

Därför ska jag nu, under tre veck...

Nu är det bara....

...4 h 20 min kvar till SEMESTER!!!

Lova 2 år!

Idag fyller fina Lova 2 år! Hurra, hurra, hurra, hurra!!!!



Första gången Livia träffade bästisen.



Stora tjejen.
Grattis på födelsedagen!


Dripp, dropp...

Det är ju tusan att det ska regna så mycket. Jag har inte ens börjat min semester än och sommaren är slut. Folk går med jackor, sjalar och på pendeln imorse såg jag tom några som hade kängor. 15 grader...
Ja, jag är bitter. I sommar har jag solat en gång och den lilla färgen jag fick vid midsommar har redan försvunnit.
Så himla bra att vi ska utomlands iallafall, men det hade ju varit kul med lite sommar de två veckorna vi ska vara hemma.
Jonas ska ut och paddla ...

Svinalängorna.

Klar med boken "Inte enklare än så". Den var bra, precis som alla Kajsa Ingemarssons böcker är. Kan rekommenderas om man har lite tid att döda... :)

Idag börjar jag med ännu en bok som jag lånat av Eleonore. "Svinalängorna" av Susanna Alakoski, som vann Augustpriset 2006. Har hört att den ska var jättebra och även ganska hemsk. Vi får väl se...
Boken har satts upp som teaterpjäs och kommer även som film i höst.

Läs mer »

Så var det augu...

Dopet i lördags var så himla lyckat. Allt var så fint, gott, mysigt och roligt! Det var kul att få träffa Carinas syskon också, som jag hört så mycket om :)  Livia var en stjärna framme hos prästen när hon hällde upp vattnet. Ska försöka hinna lägga upp bilder från dagen senare i veckan. Här är iallafall Katarina Kyrka där dopet hölls.

Läs mer »