Lite mys med en...

Sitter och tittar på Petsson och Findus med Livia hemma hos pappa. Utanför blåser och regnar det för fullt. Vi har haft fullt upp hela julhelgen och träffat hela tjocka släkten. Livia har fått ett lass med julklappar och lekt med mostrar och kusiner. Igår fick hon vara själv hos morfar, så mamma och pappa kunde gå ut och roa sig. Vi gick på restaurang med Eleonore och Henrik och avslutade med spel hemma hos dem. Skönt att kunna köra bil, för vi var hemma kl. tre. Känner mig lite småtrött idag...

Livia har fått ...

Dan före dan fö...

Äter hembakade (läs. halvbrända) pepparkakor, dricker chailatte och tittar på Criminal Minds med min stora älskling. Vi startade på säsong 1 för några veckor sedan och nu när alla serier är slut är det ett perfekt kvällsnöje :).
Är så glad att jag inte känner någon stress. Allt är ju typ klart och vi bara njuter av att vara lediga. Längtar så mycket till Gbg och min fina familj. Har inte varit där sedan i augusti, så det är verkligen på tiden. Ska bli kul att få visa upp lilla gravidkulan...

Livia bakar jul...

Livia slår in j...

Så fick han så ...

150 cm hög och gjord av plast, men ändå...
Livia tyckte att det var superkul att pynta den och ställa ut tomtar lite här och var i lägenheten. Vi hörde henne prata med en utav dem: "Finns det några snälla barn här? Ja, men bara jag...hihi". Är så kul att smyglyssna på henne :)
Imorgon är jag och Livia lediga, så då tänkte vi baka lite julgodis... Mums!

image...</section>
          
          <footer>
            <a href=Läs mer »

Tar jullov

Ja, jag tar jullov en dag för tidigt. Vaknade imorse med halsont, som fortfarande håller i sig, så jag tänker stanna hemma idag. Vill ju inte bli sjuk till jul. Kanske tittar på några tutorials om Flash senare, men nu tänkte jag slå in julklappar, så det är klart.
Hämtar nog Livia lite tidigare idag, så vi hinner pynta med alla tomtar innan det är dags att hämta pappa. Han hade julavslutning igår, så då är det bäst att inte köra själv...
Kanske tar en sväng förbi Ica och köper lite ing...

All den här jul...

...fick jag i julklapp från mitt jobb, Axfood. Så himla snällt! Jag som bara jobbar extra... Det lönar sig att jobba på snabbgross :)

På väg hem från...

...passade vi på att leka lite i all snö som kommit under natten och dagen.
Hoppas faktiskt på att den ligger kvar i en vecka iallafall, då kan vi ju åka lite pulka på tors när jag och Livia har jullov!

Nu snöar det!

Lucka 16

Snygga, rosa "armvärmare".
Hon är rolig den där gammelmoster Carina :)

Oron

Idag ringde jag till min barnmorska och fick komma dit på eftermiddagen. Jag har börjat oroa mig igen... Det kan inte gå mer än några veckor innan jag hittar på något nytt att oroa mig för.
Denna gång var det att jag tycker att fosterrörelserna har minskat senaste veckan. Jag vet, innerst inne, att det nog varit jag som varit stressad och inte haft tid att känna efter, men ändå så börjar jag nojja.
I lördags, efter julfesten, låg jag vaken i säkert trettio minuter för ...

Rosetthandskar

Gårdagens klapp från Livias julkalender, så söta:

Lucia

Igår var det ju lucia och på Livias förskola lussade de för alla nära och kära. En litet luciatåg, där fröknarna och två barn sjöng. Vår lilla "tomtelucia" (jag övertalade henne om att man kan vara lucia med tomtekläder, för att slippa köpa en klänning) stod och tittade ned i golvet hela showen, men blev glad sen när hon fick fika med mamma, pappa, farmor, farfar och farbror som alla kommit för att titta på henne.

En ursöt liten tomtelucia längst till höger:

Läs mer »

Svenska Hjältar

I måndags tog jag med mig Ida på galan för Svenska Hjältar på Cirkus. Julia och Hanna skulle få pris för sitt engegemang med Ung Cancer. Årets Eldsjälar. Det är de verkligen.

Det är svårt att greppa hur långt dem har gått. Det började med en film på YouTube och nu är de med i tv, radio och tidningar var och varannan dag. Är så stolt över mina fina väner.

Här är några bilder från galan, som ni kan se på fredag på tv4:

Läs mer »

Julfest

Smygfotar mig själv på tuben...
Är på väg till Engelen för julfest med Axfood.
Är egentligen redo för sängen efter att ha jobbat hela dagen, men jag ser fram emot god sill och kanske någon räka (är iofs bara västkusten som har räkor på julbordet).
Det kommer nog bli väldigt trevligt :).

Vad gör ni ikväll?

Min lärare i et...

Efter att ha visat en lång, lång kod i över en timme "så här brukar man inte koda. Det är iallafall inget jag rekommenderar."

Vad f*n är det här?

En jävla vecka....

Hur ska jag orka med denna vecka?

Har börjat ny kurs, programmering, som är som kinesiska för mig...dessutom går vi riktigt långa dagar hela veckan.
Lördag och söndag jobbar jag, hela dagarna och på lördag kväll är det julbord med jobbet... Även om inte jag dricker snaps till sillen kommer det nog ändå bli riktigt tufft att komma upp till jobbet som börjar 7.30 på söndag.
Lägg till en trotsig treåring och en himla massa gravidhormon... Så gnäller andra på julstress.

Lju...

Tränar igen

Idag har jag äntligen tränat igen. Det var två veckor sedan nu och jag har haft riktigt dåligt samvete för det, men nu känns det bra igen :).
Jag märkte ganska fort att jag blir tröttare nu. Fick minska motståndet på cross trainern för att orka i 20 min.
Ska se till att komma iväg någon mer gång i veckan, så att jag kan äta våra goda lussebullar med gott samvete :)
Min plan är att träna så länge jag bara orkar... Styrka kan man ju alltid köra, även om jag inte skulle orka så mycket ...

Lussebak

Vi skulle egentligen gått på kalas idag till Emily, men hennes lillasyster bestämde sig för att entra världen sex veckor för tidigt, så de fick ställa in.
Stort grattis till hela familjen!

Vi tog då istället tillfället i akt och bakade lussebullar, vilket vi inte trodde vi skulle hinna innan lucia.
De blev riktigt smarriga och här har ni de två söta lussetomtarna som var med och bakade:



Läs mer »

Soffoutfiten är...

Jaha, vi är inte så pigga nu för tiden.
Vi slängde i oss den fantastiskt goda maten på Axela..."och vad ska vi göra nu"... Vi åkte hem. Jonas åkte på samma stämpel hem. 1 1/2 timme fram och tillbaka! Lite tråkigt kanske, men vem f*n bryr sig..?
Nu är myskläderna på istället. Nu är det mys med massa mat i magen och bäbisen såklart :). Ska bli så skönt med sovmorgon imorgon :)

Kör en kvällens...

Date ikväll!

På väg hem, har köpt ny klänning, ikväll ska Jonas ta med mig ut på hemlig date. Fick reda på det vid lunch, han hade tom packat en övernattningsväska till Livia i smyg imorse. Haha!
Ser fram emot en mysig kväll med min älskade man.
Kärlek!

Första luckan.

För några veckor sedan fick Livia en jättefin julkalender av sin gammelmoster Carina (farmors syster) och idag var det så äntligen dags att hänga upp den och öppna "lucka" nummer ett. Det är en sån där med paket i, som jag så gärna ville ha som liten. Det är nästan så att man blir lite avundsjuk...
Efter middagen var det sedan dags för julkalender på tv. Hon har fått den av sin morfar, så där blev det två luckor till :).
Det är så kul nu när hon fattar vad jul och julklappar är för någ...

3 blir äntligen...

Ja, det är sant. Denna gången verkar det funka :). Är idag 18 fulla veckor och 2 dagar gravid.
För ca två timmar sedan fick vi se vår lilla flicka på en bildskärm på SÖS. Vilken lycka! Tänk, en till tjej :) Riktig girlpower i vår familj.
Hon låg inte still en sekund, så det var lite svårt att få någon riktigt bra bild, men det känns ju superskönt att hon är så full av liv.
Jag har känt sparkar i nästan tre veckor nu och vi har tom sett det utanpå, så liv är det verkligen på ...