Ny kamera

Vi fick en ny kamera i julklapp av Jonas underbara föräldrar. En Nikon D3000. Den är sjukt bra och så här bra blir bilderna:

Julen

Vi hade verkligen en jättehärlig och mysig vecka i Göteborg. Resan ner gick hur bra som helst. Vi hade lånat Jonas farmors bil, då våra vinterdäck inte är de bästa, så Livia fick sitta bak pga airbagen. Hon satt där tyst och lekte hela vägen och sov lite förstås. Jag och Jonas fick lite tid att bara prata och lyssna på mina gamla skivor från gymnasiet. Massa skaka-rumpan-låtar. :)
Vi sov som vanligt i Eleonores lägenhet. Det är skönt att få ha ett eget ställe....

Bäbisen är här!

23.30 den 22 december föddes en liten pojke. Ca 3300 g och 52 cm lång. 
Tjockis Carina har äntligen blivit mamma Carina!

Lucia, snö & bi...

Nu är vi nästan färdigpackade! Imorgon bär det av till älskade Göteborg för en veckas julmys. Nästan alla klappar är inhandlade, så jag känner ingen som helst stress. På tisdag ska äntligen bandaget av och jag ska nu börja träna upp knät igen. Var hos en sjukgymnast idag. En riktig biff som har ett förflutet som personlig tränare. Det kändes jättebra. Han sa att om jag tränar upp båda benen bra, så kanske vänster knä inte behöver opereras. Vi siktar på det.

De...

Opererad med sy...

Ja, nu börjar jag bli människa igen. Operationen gick inte riktigt som jag hade tänkt, eller tiden efter operationen. När jag vaknade upp efter narkosen var allt väldigt suddigt och ögonen rann och gjorde ganska ont. Jag berättade det för sjuksystrarna, men de förstod inte varför. Det går nog öven när jag har fått sova lite till tänkte jag. De försra min läkare sa när jag pratade med honom efteråt var: "ja, det där var ingen lite skada det". Jag har nu ett stort bandage över hel...

Imorgon är det ...

Imorgon är det äntligen dags för min operation. Ikväll ska jag förbereda mig genom att tvätta rent hela mig med Descutan. Vi ska vara på sjukhuset 9.30 och då ska jag vara på fastande mage. Det ska bli så skönt att slippa äta alla tabletter med alla biverkningar. Måste komma ihåg att fråga när jag får börja träna igen. Har inte rört mig på tre månader och det pirrar så i benen...

Idag har jag varit inne i stan och träffat Anna och Kristin. Anna och ja...