Tröttmössa...

Varför vaknar mina barn så tidigt? 5:någonting är inte ok... Dessutom fortsätter Meja äta flera gånger per natt trots att hon får ersättning på kvällen. Jag lider nog av sömnbrist. Har sådan yrsel när jag vaknar och det är inte blodvärdet, det har jag kollat.
Igår orkade jag knappt läsa för Livia vid 19:30 Bara slumrade till hela tiden, så vi gick och la oss vid 21. Väldigt skönt, men jag är precis lika trött idag igen...

Idag ska jag till MVC. Tänkte höra lite med henne o...

Väntar...

Sitter och väntar på att Jonas ska komma till soffan. Vi ska kolla klart på Beckfilmen vi började på igår. Vi orkar ju aldrig se en hel film på samma kväll längre. Senaste filmen delade vi upp på tre kvällar...
Idag har jag och Meja träffat Joni och Lionel. Vi var och fikade på Kulturhuset och tog sen en långpromenad. Riktigt mysigt och så var det fint väder med :). En bra dag helt enkelt.

Läs mer »

Kryssning

I helgen har jag varit på kryssning med Carina, Linda och Frida. Det var vår 30-årspresent till Carina och vi hade jätteskoj. Det blev middagsbuffe, drinkar och massa dans. 3.30 kom vi i säng och fick sova ostört (!) till kl 10!!! På söndagen hann vi med lunchbuffe och taxfreeshopping. Jag var duktig och köpte bara läkerol :).
Tusen tack tjejer för en roligt helg!!!

Läs mer »

Dockteater

I fredags fick Livia vara hemma från dagis för hon var ganska förkyld. Vi hade en mysig dag hemma och gjorde bl.a. en dockteater. Livia är så fantastiskt duktig på att rita. Hon ritar detaljer som öron, näsborrar, tår och tuttar, haha! När Jonas kom hem fick han en biljett till teatern och så hade vi föreställning för honom :).
Här är gubbarna (notera att hon äntligen gått med på att använda jeans):

Läs mer »

Träningspass gå...

Idag har jag och Meja varit och tränat mamma-core. Det gick lika bra som sist, men vägen dit blev desto tuffare. Jag bestämde mig för att gå hela vägen från dagis och eftersom jag inte kan vägen hamnade jag på den absolut jobbigaste. Backe upp och backe ner och mamman var knallröd i fejjan efter 7 km. Tur att Meja sov hela vägen.
Vagnåkningen har gått bättre idag och sittvagnen funkar riktigt bra. Skönt!
Nu är jag och lillskiten på väg in mot stan för en middag med Sara. Kul, kul...

Galen dag!

Idag är det lite synd om mig. Meja är i någon ny konstig fas då hon kämpar emot sömnen tills hon blir övertrött och skriker hysteriskt. Var på mammagrupp idag och hon bara skrek och skrek. Jag blev alldeles svettig. Vill ju inte väcka alla andra bäbisar. Dessutom hatar hon att åka vagn. Det är bara sjalen som gäller numer. Provade därför sittvagnen istället, men hon gnällde en massa i den med. Suck, barnvagnspromenader är bara att glömma nu.
Nu sover hon iallafall, Jonas tränar och jag...

Stopp mamma, ja...

Jag och Livia äter popcorn som fredagsmys. Efter en stund säger Livia: "Mamma, ät inte upp allt. Jag vill också ha!". Ja, när jag väl tillåter mig att äta gott är det svårt att stoppa mig. Haha!!!

Väder för overa...

Idag är det regn och rusk så det var dax att prova Mejas nya overall :). Den är urfin. Meja somnade så gott i bärsjalen på väg till dagis, så jag vill inte väcka henne med att ta av den...

Bärsjal is the ...

Meja måste ha blivit jättetung. Mina axlar pallar inte Babybjörnen längre, jag har då ont efter dagislämningen.
Vid middagslagningen testade jag bärsjalen Tricot Slen istället. Fantastiskt, känns inget i axlarna. Det blir den i fortsättningen. Dessutom får man ju plats med overall i den med :).

Sova sött.

Fick lite tips igår på mammaträffen. Igår kväll ammade jag Meja vid sju och gav sen en flaska ersättning 120 ml vid halv åtta. Hon somnade fort efteråt, då hon inte sovit sedan kl två (!). Vi la oss vid halv elva. Vet ni när hon vaknade?!? HALV FEM!!! Helt otroligt! Jag har liksom sovit sex timmar i sträck.
Så här glad blir man när man får sova:

Läs mer »

Amningsbloggar

Vi hade en fantastisk helg i Göteborg och lilla Alice är alldeles perfekt. Min systerdotter, så efterlängtad och så underbar. Meja blev plötsligt en jätte, stor och tung.
Tog fram filmkameran idag när Meja badade. Kom på att vi knappt filmat henne alls. Vi har inte hunnit. Hon har börjat snacka en massa nu och Livia har blivit en riktig konstnär. I somras var det mest streck, men nu gör hon figurer med öron och tår och hon ritar hus och igelkottar. Det är fantastiskt att se.
Mej...

Ny jacka till s...

Jag köpte en ny jacka till Livia igår på Åhléns. Det blev en stl 122/128, alltså 7-8 år enligt dem. Min lilla tjej är ju bara 4! Visst, hon har lite att växa i, men den passar ju... Undrar i vilken ålder hon kommer att växa om sin lilla mamma...

Jag hinner ju i...

Hej hopp! Här går det undan ska jag säga. Meja blir 4 månader idag och veckans alla dagar flyter liksom ihop. Full rulle hela tiden, även på natten när en liten fröken inte vill sova. De där sex timmarna som Livia är på dagis går så satans fort. Känns som att jag knappt hinner med någonting. Den här veckan har jag träffat en väldans massa mammor, både mammagrupp och kompismammor och idag har jag och Meja varit på mamma-core, så lite har vi hunnit. Meja låg i vagnliften i tittade, skrattandes ...

Rullis

Jag la ner Meja i babygymmet på mage och gick in i köket. När jag kom tillbaka låg hon på rygg istället :). Duktig tjej!