Chokladmorsan

Nu är det helg igen! Ännu en vecka som bara svischat förbi.
Igår gick vi på stan :) Vi träffade Nettan och Rio och fikade goda mackor och varm choklad på Wayne´s. Eftersom jag inte gillar och därför inte dricker kaffe är jag ingen äkta lattemorsa. Lite synd, hade velat kalla mig det. Jag festar istället till det med varm choklad och grädde. Ännu har ingen slagit Coffeehouse by George på Götgatan, vårt gamla häng. Där fick man ibland t.o.m. strössel på grädden.
Efter fikat gick vi lite ...

Namnfest och ma...

Det är fortfarande massor med snö! Så underbart! Det är så vackert och så himla mysigt att vara ute och promenera.

Så vad har hänt...? Jo, vi hade namnfest i lördags. Det blev så lyckat! Jag är jättenöjd. Nästan alla kom, ceremonin var underbar och fikat blev så mumsigt. Gästerna verkade tycka detsamma. Min lilla farmor orkade dock inte följa med, vilket var synd, men hennes 250 kakor blev en succé. Livia fick massor av fina presenter. Det var böcker, leksaker, matserviser, smycken, g...

Tidigare i mitt...

Folk frågar hur jag har tid att blogga med en liten att ta hand om. Jag hinner ju inte! Här kommer nu äntligen lite uppdatering...

Göteborg förra veckan blev lyckad. Vi träffade massa människor, åkte massa spårvagn och drack massa te. Livia fick träffa en väldans massa släktingar och några av mina kompisar. Det var kul att träffa alla, speciellt de kompisar jag inte sett på flera år. Vi hade mycket att ta igen vill jag lova. Som vanligt föll alla för min ögonsten Livia.
Det gi...

Livia 3 månader



Idag blir Livia 3 månader!
Grattis från mamma och pappa :)

Destination Göt...

Jag och Livia befinner oss just nu i Göteborg. Åkte hit i måndags och vi har hunnit med en massa skoj, som jag tänkte skriva mer om när vi kommit hem. Skriver just nu på min mammas dator, som inte är den snabbaste, så bilder kommer även de senare.
Nu ska jag fixa iordning oss, för vi ska in till stan och luncha med en barndomsvän till mig. Kul!

Kommer hem på lördag igen! Tjing!

Göteborskor i m...

Ny vecka, nya äventyr....eller ja äventyr är väl att överdriva om man inte tycker att en promenad runt i Haninge låter tokspännande! Det är vad vi har gjort idag iallafall. Vi har ju definitivt haft roligare dagar, som igår t.ex. Då åkte vi in till stan och träffade min syster Elena som var här på snabbvisit. Vi tog oss en fika på Kulturhuset och jag och Livia fick lära oss lite om blommor :)

Läs mer »

Födelseannons

Alla göteborgare, gå och köp er en GP! Idag är Livia med i tidningen!



Lördagsmorgon.....

Lördagsmorgon, förmodligen den bästa stunden i veckan. Jonas och jag vaknar samtidigt av att vår älskade dotter gör ljud ifrån sig ute i vardagsrummet där hon sovit hela natten i sin vagn. Pappan går ut och hämtar sin dotter och lägger henne vid mitt bröst. Hon ger mig en lång blick och börjar sedan glufsa i sig frukosten. Vi ligger och tittar länge på henne under tystnad, sen säger den stoltaste av pappor: "Fan va fin hon är"...... Lördagsmorgon.