Hon äter!

Yey!!! Nästan en hel portion gröt imorse och nu 1/3 barnmatsburk! Hon verkar dessutom gilla det. Hurra!!!

Bra fredag!

Idag har vi haft en fotograf här för att ta bilder på vår lägenhet. Vi har börjat titta lite smått på hus/radhus, så vi tänkte vara redo att sätta ut vår lägenhet för försäljning så fort vi hittar något. Det är så fint här hemma nu. Han behövde typ inte ändra någonting :). Det hade jag gjort bra!
Idag har Meja fått smaka på lite mer avancerad barnmat. Kyckling och rotfrukter och det gick faktiskt helt ok. Hon åt väl 1/4 burk och sen två majskrokar. Var på BVC igår och vi kom fram till ...

Yllet

På Livias dagis lär de sig om sinnena. En liten figur vid namn Yllet har kommit dit för att få hjälp att träna upp sina sinnen, då Sinnestjuven har tagit hans.
Livia tycker att detta är väldigt kul och spännande och tror numer att allt mystiskt är Sinnestjuvens fel. Under några dagar har vi nu haft Yllet hemma och övat på sinnen tillsammans. Himla kul och populärt!!!

Läs mer »

Mejas första fö...

Lilla Meja är riktigt sjuk nu. Hon hostar och snorar och ögonen är alldeles igenklibbade. Vi torkar med speciella våtservetter, men det klibbar igen fort igen. Usch, vad man tycker synd om henne :(. Eftersom Jonas hade match idag och jag inte ville ut med Meja, så kom Lena och hämtade Livia. De var och julshoppade lite och kom sen hem med tårta. Lena fyllde år igår och kalaset som skulle varit idag blev inställd då det var flera som var sjuka.
Meja är ganska trött hela tiden, men har sv...

Sjukisar.

Inne på andra dagen i sjukstugan. Livia är väl den som har det värst med hostan, särskilt på natten. Ingen utav oss sover speciellt bra tror jag, så det är skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Vi får se hur det blir idag, men igår var iallafall Livia ganska lugn även på dagen. Tänker inte gå ut idag heller, men är det bättre imorgon går vi nog ut lite. Man blir ju lite smått tokig av att bara vara inne...
Livia hittar på massa roliga lekar hela tiden och ett å annat hyss. De senas...

Sköt upp sjukst...

Livia var på dagis idag och jag var ute på promenad med en mamma från dagis. Kändes inte så farligt i halsen, men Meja har varit väldigt seg idag. Jag hade tom tänkt att träna ikväll.
Nu sitter jag här, med en svullen och värkade hals och lyssnar till hostningar. Varannan gång från Livia, varannan från Meja :(. Så imorgon går vi inte utanför dörren. På kvällen ska jag dock träffa Sara, så jag hoppas jag orkar det.

Läs mer »

Ännu en fin hel...

Tror att det kommer bli sjukstuga här imorgon. Meja snorar och rosslar och både jag och Livia har ont i halsen. Det är väl vår tur nu. Meja har typ aldrig varit sjuk och jag var förkyld i juni sist.
Vi har iallafall haft en riktigt bra helg. Igår var vi på familjejympa, 3-årskalas och så kom Johanna och Dennis hit på middag. Det var killarna som stod för maten, 3-rätters i tema som vi fick gissa på :). Mycket kul kväll! Idag har vi handlat för veckan och firat lite farsdag med fika och...

Meja 6 månader!

En vecka har gått. En riktigt fin sådan. I torsdags kom Eleonore, Henrik och söta Alice hit. Vi åkte till stan, promenerade, fikade och myste. Dagen avslutades med tacosmiddag. På fredagen promenerade vi lite mer och fikade. Ja, det var riktigt mysigt att ha dem här :)
I helgen har vi jympat, badat och handlat inför veckan.

Just nu känner jag mig lite trött på att vara mammaledig. Det är så mycket stress med lämningar och hämtningar och att det blivit kallt gör det ju inte...