Göteborg nästa....

Ville bara meddela att jag och Livia drar till Göteborg idag. Vi har en vecka på oss att träffa alla kompisar och släktingar. Blir nog lika hektiskt som vanligt skulle jag tro.
De första dagarna ska vi bo hos älskade Julia. Där blir det nog en massa snack om den gamla goda tiden då vi var oskiljaktiga kallades Knoll och Tott. :)

Vi kommer även att sakna Jonas enormt! Lite synd att åka iväg såhär länge. Känns som att vi inte haft så mycket tid ihop som en familj på senaste. Vi har...

Blöjtjejen.



Men vad har du på huvudet Livia?



Massa mammor.

Mammagrupp två dagar i rad! Igår gick vi till centrum med alla barnvagnar och tog oss en fika. Stället vi satt på hade fem barnstolar och vi tog alla! Haha! Tur att vi var de första med barn på plats. De måste se så roligt ut när vi går omkring med våra vagnar och tar upp all plats. De flesta tycker nog att det bara är trevligt, men när vi var på Lidingö i måndags var det en dum gubbe som röt åt oss att vi tog upp hela vägen. Vi var tre vagnar, men det fanns ändå plats att gå eller cykla förbi. ...

Livia och Rio.

Det går tufft till...haha!

Läs mer »

Helg med götebo...

I helgen har vi haft besök från Götet. Min pappa, hans fru och min syster. Elena, som min syster heter, var mest hos en kompis här i Sthlm så vi sågs bara en liten stund på söndagen.
De kom vid 20-tiden i fredags, så vi höll Livia vaken ända till 21. Hon kände inte riktigt igen dem, så det tog ett tag innan hon mjuknade. Det är en sådan förändring. Hon har blivit så medveten. Innan log hon åt alla och vem som helst fick hålla i henne. Inte nu längre.
Lördagen började självfallet med me...

Veckan i bilder...

Jag vet att jag inte skrivit på hela veckan, men jag har inte haft så mycket att skriva om. Veckan har varit otroligt lugn och jag har varit sjukt trött. Här kommer iallafall lite bilder:



I veckan ...

Helgen.

Måndag igen efter en väldigt händelserik helg. I lördags droppade vi av Livia hos farmor och farfar och tog oss en runda på Ica Maxi. Det går så mycket fortare utan henne. Efter shoppandet var det fikatime och planerande av begravning hemma hos Jonas farmor. Jag ska sjunga en sololåt och känner mig lite nervös. Låter heter "Du är alltid en del utav mig" och framförs av Henrik Åberg. Det är egentligenen schlagerlåt, men jag ska göra den lite mer finstämt. Hoppas att det blir bra och upp...

Senaste nytt.

Igår var vi på stan igen. Vi träffade Anna som vi promenerade med en lång stund, sen gick vi och åt på Vapiano i Gamla stan. Det var verkligen en jättekul dag. Vi ses inte sådär jätteofta. Räknade ut att vi setts ca. sex gånger det senaste året, men ändå så känns det som att vi träffades igår. Det är så härligt med sådana människor. Man vet att man kommer att vara vänner alltid.

Läs mer »

Sista amningen.

I morse när jag plockade upp Livia ur sängen hade jag bestämt mig för att amma, för sista gången. Har ju ändå ingen mjölk kvar. Jag viskade det till henne och jag tror nästan att hon förstod. Hon dröjde sig liksom kvar vid brösten och mös. jag låg där och tänkte hur det var första gången jag ammade vårt underverk. Det var en sådan spännande känsla. Lite ont gjorde det, men det var ändå så himla fantastiskt att se den lilla klunka i sig all näring som hade skapats just för henne.

Workouten forts...

Nu har jag styrketränat 7 dagar av 10 och igår gick jag på ett aerobicpass på Friskis. I morgon är det dags för ett nytt pass och det känns så himla bra. Än så länge har det väl inte hänt så mycket med kroppen, men tänk om jag fortsätter så här...ojoj....tsss (bränner fingret mot min hud..). Känner faktiskt lite skillnad redan, speciellt på rumpan. Kämpade länge med att få en vältränad bakdel, men så blev jag gravid och det blev byebye stoneass. Nu verkar den var på tillbakavägen :).

Livia, maten oc...

Livia har gjort sådana framsteg i helgen med maten. Hon har ätit två hela portioner gröt...hurra...druckit vatten för första gången och ätit några smakportioner av potatis, blomkål och någon morotsblandning. Jag är så glad att det går framåt. Hon öppnar munnen och smaskar. Vatten tycker hon jättemycket om. Igår när hon drack det började hon skratta en massa när vattnet rann ner i munnen...haha :)

Min mamma har varit här så Livia har varit på kanonhumör. Mormor är ju så himla rolig!...

Vägen mot beach...

Jag har börjat göra lite styrkeövningar hemma varje morgon. I två dagar har jag hållit på..haha..men det känns som att jag verkligen kan hålla detta. Idag har jag dock världens träningsvärk i lår och armar. Har inte tränat de musklerna på ett tag, så de är väl lite ovana vid påfrestning. Nästa vecka ska jag även köpa gymkort på Friskis så jag får övat upp min kondition också. Måste verkligen bränna bort mina extra kilon om jag ska kunna gå på stranden i sommar. Jag skrev ju för ett tag sedan att...

Morgonstund har...

Livia vaknade kl. 7. Hon fick mat i vår säng, sen har vi legat och gosat i nästan två timmar.
Ett härligt sätt att börja sin dag!!





Kalas, kalas, k...

Nu ska ni få höra vad vi gjorde på min överraskningsdag!
Det började med att vi blev hämtade av Jonas kompis som körde mot Hammarbysjöstad och.....Go kart!! Haha! Dit kom även fyra av mina vänner och oj vad vi körde! Jag är lite av en kärring framför ratten, gillar inte när det går för fort, så det var många som körde om mig. Jag kom iallafall på fjärde plats i bästa varvtid. de platserna avgjorde var man startade i finalen och i den kom jag femma....av sju..haha! Snygga var vi iallafall i ...