Fredagsgrill

Fredag och grillhäng i brankan med Dennis, Johanna och lilla Stella. Superhärligt väder och underbart sällskap. :)
Idag har jag varit ute på min första löprunda sedan typ 10,12 år. Jag tänkte att jag tog ju 5 km på crosstrainern i tisdags utan att dö, då borde jag väl klara detta. Jag dog inte. De första tre kilometrarna kändes faktiskt riktigt lätta. Sen blev det lite tungt, men jag klarade det. Typ 5,5 km på 33 min. Helt ok!
Funderar på att springa vår ruset nu också, haha!!!

Inlämningar, sp...

Andra av tre arbeten inlämnat och redovisat! Känns gött! Nu ska jag bara analysera Facebook lite och göra två tentor innan terminen är slut :) jag gillar dessutom min nya klass mer och mer och ÄLSKAR att jag får träffa barnen så mycket!!! Så ja, allt känns fint.

I helgen var jag och Jonas på Skepparholmens Spa. Så fantastiskt skönt och mysigt! Vi åt massor av gott (avslutade min inget-gott-månad två dagar för tidigt, men det var jag värd), solade, badade och bara njöt! Ja, vi had...

Meja 1 år!

Kalas igår och familjehäng idag! Nu har vi en ettåring och världens goaste :)
Idag var vi dessutom på fotografering på öppna förskolan. Strålande sol och fina tjejer i vitsippebacken. Längtar så tills vi får bilderna om fyra veckor.

Stort grattis älskade Meja på 1-årsdagen! Du är fantastisk!!!

Läs mer »

Lördagsnöje.

Och nu har dett...

Ok, en snabb uppdatering.
Idas 30-årsfest var jättelyckad! Vi åt och drack gott och dansade sen hela natten :)
I måndags åkte jag och Livia till Gbg. Tågresorna gick jättebra. Vi sov hos Eleonore och hennes familj alla tre nätterna och det var riktigt mysigt att få massa tid med henne och Alice. Livia skojade en massa med sin lillkusin som skrattade gott precis som Meja jämt gör när Livia busar.
Vi hann med att träffa alla vi ville och extra kul var att jag hann med en mi...